Έγινε… καπνός! – Κινηματογραφική απόδραση υπόδικου μέσα από δικαστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Vorianews

Viral έγινε το βίντεο της κινηματογραφικής απόδρασης ενός υποδίκου από δικαστήριο στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Ο 34χρονος Νίκολαους Γκάρισον καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση για κατοχή ποσότητας μεθαμφεταμίνης την περασμένη Τρίτη. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας του δικαστηρίου της κομητείας Χάιλαντ καταγράφει τη στιγμή που οι αστυνομικοί συνοδεύουν τον Γκάρισον κι ο παράτολμος άνδρας το βάζει στα πόδια τρέχοντας εκτός της αίθουσας. Ο σερίφης Ντόνι Μπαρέρα κι ο βοηθός του, Μπεν Ρένο τον κυνηγούν απεγνωσμένα και μάλιστα ο πρώτος κάνει βουτιά πάνω από το προστατευτικό κάγκελο για να τον συλλάβει, για να προσγειωθεί τελικά με την πλάτη στις σκάλες.

Ο υπόδικος κατάφερε να το σκάσει, αλλά μετά την κινηματογραφική απόδρασή του έφθασαν πληροφορίες στην αστυνομία ότι κρυβόταν και τελικά εκδόθηκε ένταλμα έρευνας και εντοπίστηκε σε μοτέλ της κομητείας Κλίντον. Ο υπόδικος μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Χάιλαντ και τώρα αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για την απόδρασή του.

Makedonas

Next Post

Eliteserien: Από τα σίγουρα διπλά η Βίκινγκ

© 2011-2019 bet3.GR | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εάν κάποιος ψάχνει να βρει σίγουρο σημείο για να ποντάρει τη σημερινή ημέρα, τότε καλό θα είναι να στραφεί προς Νορβηγία μεριά διότι εκεί εντοπίζεται το στάνταρ σημείο. Ποιο είναι αυτό; το διπλό της Βίκινγκ στην έδρα της τραγικής Μιοντάλεν. […]