Έδωσε ονόματα ο Ολυμπιακός για το κορωνοπάρτι: Απαράδεκτοι Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο

Vorianews

Καταδίκασε απερίφραστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός την παρουσία τριών παικτών της σε κορωνοπάρτι που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Οι «ερυθρόλευκοι» κατονομάζουν τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση τους, ενώ όπως έγινε ήδη γνωστό έχουν κληθεί σε απολογία και θα τιμωρηθούν με το ανώτατο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί από την ΠΑΕ στο ΕΣΥ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

“Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

“Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή

skaigr

Next Post

Σε ρυθμούς «καραντίνας»: Πώς βιώνει η Αθήνα την πρώτη εβδομάδα γενικού lockdown (pics)

Με ρυθμούς «καραντίνας» ξεκίνησε σήμερα η πρώτη εβδομάδα του γενικού lockdown, που έχει τεθεί σε ισχύ σε όλη την Ελλάδα από τις 7 Νοεμβρίου. Από νωρίς το πρωί, οι πολίτες μετακινούνται στο κέντρο της Αθήνας έχοντας μαζί τους τις σχετικές βεβαιώσεις κυκλοφορίας, ώστε να κατευθυνθούν προς τι εργασίες τους. Μέχρι […]