Έξυπνο ποντίκι υπολογιστή σας…φροντίζει και ”τρέχει” μακριά όταν δουλεύετε πολλές ώρες [ΒΙΝΤΕΟ]

Vorianews

Ένα ιδιοφυές ηλεκτρονικό ποντίκι που…νοιάζεται, σχεδιάστηκε στο στούντιο BKID με έδρα τη Σεούλ. Συγκεκριμένα, σχεδιάστηκε ένα κόνσεπτ ενός έξυπνου και ασύρματου ποντικιού για υπολογιστή, το οποίο μοιάζει εξωτερικά σαν πραγματικό ποντίκι και… ”το βάζει στα πόδια” όταν δουλεύετε παραπάνω ώρες απ’ όσο ”πρέπει”. Το ”Balance Mouse” διαμαρτύρεται, τινάζει τα πτυσσόμενα αυτιά και την ουρά του, αντιδρώντας στο καθεστώς των υπερβολικά πολλών ωρών εργασίας. Μάλιστα, αν δοκιμάσετε να το πλησιάσετε, τινάζεται ξανά!

Ωστόσο, αν εσείς το πιάσετε βίαια με σκοπό να δουλέψετε, τότε το ποντίκι εγκαταλείπει το πλαστικό κέλυφος, και ”ξεφεύγει” κάτω από την παλάμη σας, κρύβεται, και σας υπενθυμίζει πως είναι ώρα να φύγετε από το γραφείο.

Το μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν δυο χρόνια και η κυκλοφορία του είναι ”στα χαρτιά”. Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε σε δραματική αύξηση της τηλεργασίας, και κατά συνέπεια, πολλοί θα έσπευδαν στην αγορά του πανέξυπνου αυτού προϊόντος.

Scarface

Next Post

ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Ο κορονοϊός έφερε νωρίτερα τα μελομακάρονα στη Θεσσαλονίκη

Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα έφτασαν πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Τα χριστουγεννιάτικα γλυκά έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στους φούρνους της Θεσσαλονίκης σε μία προσπάθεια των αρτοποιών να γλυκάνουν και παράλληλα να δελεάσουν τους καταναλωτές, στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Σύμφωνα με την […]