Έπεσαν μπουνίδια! – «Ροντέο» σε δημοτικό συμβούλιο – Τον έδερνε μέχρι το προαύλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Vorianews

«Πανζουρλισμός» έγινε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας.

Όπως περιγράφει το thebest.gr, στη διάρκεια της συζήτησης του θέματος μεταφοράς της λαϊκής αγοράς από την οδό Φλέμινγκ στην οδό Φιλοποίμενος για όσο διάστημα διαρκέσουν τα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κάτω Αχαΐας, Ευάγγελος Τησαρχόντος, ο οποίος είχε «ζωηρή» αντιπαράθεση με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Κυριάκο Ορλώφ, όσον αφορά στην μονιμότητα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.

Την ώρα της συζήτησης και ενώ τον λόγο είχε ο κ. Τησαρχόντος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαζαρακίου σηκώθηκε και τον χτύπησε με γροθιά στο στήθος με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανζουρλισμός.

Μάλιστα, το επεισόδιο συνεχίστηκε και στο προαύλιο όπου ο κ. Τησαρχόντος δέχτηκε εν νέου επίθεση από το ίδιο άτομο, ενώ έληξε χάρη στην επέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Το περιστατικό καταδικάστηκε από το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο συνέχισε να συνεδριάζει παρά το γεγονός ότι είχαν αποχωρήσει αρκετοί σύμβουλοι.

Να σημειωθεί πως μετά το περιστατικό ακολούθησαν αλλεπάλληλες «εκρήξεις» με ανταλλαγή ακατανόμαστων εκφράσεων, ενώ ο κ. Τησαρχόντος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του προέδρου της κοινότητας Μαζαρακίου κ. Δημόπουλου.

Δείτε στο βίντεο τα επεισόδια που ξεκινούν στο 1: 37′:50”:

Makedonas

Next Post

Άγγελος Συρίγος: Θα υπάρξει κατάλογος κυρώσεων στη Σύνοδο Κορυφής – Το θέμα είναι η εφαρμογή τους (audio)

Ο Άγγελος Συρίγος, αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βουλευτής της ΝΔ, μίλησε στον Ανδρέα Παπασταματίου («Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ. Σχολιάζοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ΝΔ δεν βρίσκει εισηγητή για να φέρει στη Βουλή τις διακρατικές Συμφωνίες με τη Βόρεια […]