Έρημη πόλη η Θεσσαλονίκη μετά την απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας (video)

Vorianews
Έρημη πόλη η Θεσσαλονίκη μετά την απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας (video)

Ερήμωσε το κέντρο της Θεσσαλονίκης, δεύτερη ημέρα της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Το πρωί, λιγοστοί ήταν οι θαμώνες στα καφέ της εμβληματικής Πλατείας Αριστοτέλους αλλά και αυτοί ακόμα σκεπτικοί, φορώντας την απαραίτητη μάσκα. Οι εικόνες είναι πρωτόγνωρες για μία  πόλη «ζωντανή» με παλμό, όπως η Θεσσαλονίκη, με τους χιλιάδες φοιτητές.

Πάντως, από τις 12.30 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου που άρχισε η απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας, δρόμοι και πεζοδρόμια ερήμωσαν, καθώς οι περισσότεροι πολίτες είχαν φροντίσει να μην κυκλοφορούν έξω. Αστυνομικοί με μηχανές και περιπολικά, διενεργούσαν ελέγχους καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να προλάβουν φαινόμενα συνωστισμού και μαζικών συναθροίσεων.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΩΤΑ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ

www.ert.gr

Πελαγία Θεριού

Next Post

Μάρκ Ζούκερμπεργκ – Οι τέσσερις κανόνες που έχει για να πετύχει κάποιος στη ζωή του

Ο Μαρκ Ζούρμπεργκ κατάφερε να δημιουργήσει τον γίγαντα που ονομάζεται Facebook και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχίας του. Η Ναόμι Γκλέιτ, ξεκίνησε να εργάζεται στο Facebook το 2005, ως βοηθός marketing ενός τμήματος και πλέον είναι η αντιπρόεδρος του ομίλου με ειδίκευση στην κοινωνική προσφορά της εταιρείας. Εχει […]