‘Αλλος ένας επιχειρηματίας που οδηγείται στην οικονομική καταστροφή λόγω κυβέρνησης Κούλη! Χαμός σε καφενείο του Βόλου

Vorianews

Αντιμέτωποι με έναν…ετοιμοπόλεμο ιδιοκτήτη καφενείου βρέθηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας στο Βόλο, οι οποίοι προσέγγισαν το κατάστημα σήμερα τα ξημερώματα μετά από καταγγελία πολίτη, ότι παρέμενε ανοιχτό μετά τις 12 και όταν πήγαν να περάσουν μέσα, εκείνος τους έκλεισε την πόρτα στα μούτρα!

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που βρίσκεται το καφενείο, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν τους άνοιγε. Χρειάστηκε περίπου μία ώρα αναμονής, έως ότου ο ιδιοκτήτης πειστεί να ανοίξει την πόρτα του καταστήματος, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε παρά την απαγόρευση λόγω του ωραρίου.

Ο 35χρονος ιδιοκτήτης, τελικά συνελήφθη για απείθεια και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς και τριήμερο λουκέτο.

Patriot

Next Post

Καμιά συνύπαρξη με τον υποστηρικτή της εγκληματικής οργάνωσης Ν.Χρυσομάλλη

Θεωρούμε απαράδεκτη την αποστολή εξώδικου προς τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας από την παράταξη του κ. Χρυσομάλλη, ο οποίος κατά δήλωσή του και κοινή ομολογία αποτελεί υποστηρικτής οργάνωσης που έχει χαρακτηριστεί ως εγκληματική με απόφαση δικαστηρίου. Επιπλέον, θεωρούμε ότι πρέπει να εξαντληθούν άμεσα όλα τα θεσμικά μέσα και […]