Ανατριχιάζει το κρυφό σύμβολο που υπήρχε στο χαρτονόμισμα των 500 δραχμών – Θα σοκαριστείτε

Vorianews

Είχατε παρατηρήσει ποτέ το κρυφό σύμβολο που έκρυβε το χαρτονόμισμα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια; Θα ανατριχιάσετε με αυτό που ανακαλύπτουμε πολλά χρόνια μετά.

Στο χαρτονόμισμα των 500 δραχμών με τον Καποδίστρια, στην άνω δεξιά γωνία σχηματίζεται ένα εξάκτινο αστέρι ενώ κάτω δεξιά υπήρχε ένα κτίριο χωρίς να αναγράφεται η ταυτότητά του. “Πρόκειται για το θέατρο της Κέρκυρας που καταστράφηκε κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου Πολέμου και αποτέλεσε το πρώτο σημείο συνάντησης της στοάς “Ανατολή”, της πρώτης μασονικής στοάς της Ελλάδας.

Εντύπωση προκαλούσε και το κεντρικό σημείο του χαρτονομίσματος, όπου υπήρχε μια μασονική χειραψία δυο χεριών που περιβάλλονται από ένα ουροβορο όφι – χαρακτηριστικό μασονικό σύμβολο – και όλα αυτά πάνω από ένα βιβλίο όπου πολλοί μελετητές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την Σολομωνική” υποστηρίζει ο Χρήστος Κασταμονίτης.

Scarface

Next Post

Τύφλα να ‘χει η Μαλέσκου: Η Κυριακή είναι άλλο επίπεδο… [ΦΩΤΟ]

Ουδείς λέει το αντίθετο, συμφωνούμε: στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ορισμένες από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, με αδιανόητα σώματα, υπέροχα πρόσωπα και καμπύλες που στέλνουν αδιάβαστο ακόμα και κάποιον που έχει PhD στο ασθενές φύλο. Είπαμε, σύμφωνοι. Υπάρχει, όμως, ένα κορίτσι που είναι σε διαφορετικό level από […]