Αντετοκούνμπο: «Γιατί να μη μείνω για 15 χρόνια στους Μπακς, αν…» (VIDEO)

Vorianews

giannis mvp nba

Μετά την ανάδειξή του σε MVP του ΝΒΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Μιλγουόκι Μπακς και έστειλε το μήνυμα.

«Προφανώς, αυτή τη στιγμή θέλω να εστιάσω στην οικογένειά μου. Ήμουν στη φούσκα για δύο μήνες. Τώρα μπορώ να δω την μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ τι θα κάνω στη συνέχεια. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να γίνω καλύτερος. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο και το μέλλον μου με το Μιλγουόκι. Αυτή τη στιγμή θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να επικεντρωθώ στην οικογένεια μου. Η συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των Μπακς ήταν εξαιρετική. Μιλήσαμε για την ομάδα, τι πήγε λάθος, τι μπορούμε να αλλάξουμε. Όσο βρισκόμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και παλεύουμε κάθε μέρα για τον ίδιο στόχο, για να γίνουμε πρωταθλητές, δεν βλέπω γιατί να μην βρίσκομαι στο Μιλγουόκι για τα επόμενα 15 χρόνια», είπε ο Γιάννης. 


Next Post

Σφυροκοπά ο «Ιανός» τη μισή Ελλάδα – Επιχείρηση διάσωσης στον Αλμυρό Βόλου (video)

Σε εξέλιξη είναι από την ΕΜΑΚ επιχείρηση διάσωσης τριών εργαζόμενων στο έργο της λιμνοδεξαμενής του Ξηριά του Αλμυρού. Οι εργαζόμενοι το απόγευμα έφυγαν από το εργοτάξιο και παρασύρθηκαν από τα νερά. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική ήταν αδύνατον να τους προσεγγίσει. Στη Νέα Αγχίαλο επιπλέον εγκλωβισμένοι σε ύψωμα με […]

EMAIL

vorianews@gmail.com
error: Content is protected !!