Αντιπρόεδρος της ΔΟΕ: “Να βρούμε τα κατάλληλα αντίμετρα για να γίνουν οι Αγώνες”

Vorianews

Όλα τα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τοκίο, αλλά και της ΔΟΕ για τη διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού. Πρόθεση όλων είναι να γίνουν ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί το πώς.
Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε ο Τζον Κόατες.
Ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ και επικεφαλής της επιτροπής συντονισμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής τόνισε αρχικά: “Οι διοργανωτές κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο. Η απόφασή μας αυτή την στιγμή είναι να προχωρήσουμε”.

Στη συνέχεια δήλωσε: “Αυτό που περιμένουμε, είναι να αποφασίσουμε ποιά αντίμετρα πρέπει να λάβουμε, για να προχωρήσουμε ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο κορονοϊός. Η έκταση των τελετών, η έκταση της συμμετοχής του πλήθους, κάθε απαραίτητη καραντίνα όταν φτάνουν στην Ιαπωνία. Όλα αυτά τα πράγματα. Και μέχρι να φτάσουμε στο τέλος του έτους θα κάνουμε μια αξιολόγηση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσουμε”.

sport24.gr

Redbull

Next Post

Όσοι υποστηρίζουν ότι η Γερμανία θα πάρει θέση υπέρ της Χώρας, μας σε οποιαδήποτε διένεξη με την Τουρκία, είναι μακριά νυχτωμένοι…(εικόνες)

Πολλοί είναι αυτοί που επιχαίρουν για κάποιες δηλώσεις των Γερμανών και ειδικά της Μέρκελ για τα Ελληνοτουρκικά ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη της Χώρας και ειδικά βέβαια η Γερμανόδουλη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Βέβαια μόνο ως ουτοπία μπορεί να χαρακτηριστεί η όποια υποστήριξη της Γερμανίας προς την Ελλάδα. […]