Απίστευτο: Κλαμπ στο Μπουρνάζι έβαζε κόσμο από την πίσω πόρτα μετά τα μεσάνυχτα

Vorianews

Κρούσμα…απειθαρχίας καταγράφηκε χθες στο Μπουρνάζι, όταν έγινε καταγγελία στην αστυνομία ότι πολύ γνωστό κλαμπ της περιοχής έβαζε κόσμο μετά τα μεσάνυχτα από την…πίσω πόρτα παραβιάζοντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ, αν και το μαγαζί έκλεισε κανονικά στις 12 τα μεσάνυχτα και οι θαμώνες αποχώρησαν, ο μπαρμαν τους είχε πει να επιστρέψουν λίγο αργότερα, να μπουν από την πλαϊνή πόρτα και να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αρχη Διαφάνειας, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστο για 15 ημέρες. Δόθηκαν πρόστιμα σε περίπου 170 θαμώνες που βρίσκονταν στο μαγαζί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τρόπος που δρα η αρχή Διαφανειας είναι η εξής: πέρα από τις καταγγελίες, παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρεμβαίνει όπου υπάρχει υπέρβαση του ωραρίου λειτουργίας.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

skaigr

Next Post

Έρημη πόλη η Θεσσαλονίκη μετά την απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας (video)

Ερήμωσε το κέντρο της Θεσσαλονίκης, δεύτερη ημέρα της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Το πρωί, λιγοστοί ήταν οι θαμώνες στα καφέ της εμβληματικής Πλατείας Αριστοτέλους αλλά και αυτοί ακόμα σκεπτικοί, φορώντας την απαραίτητη μάσκα. Οι εικόνες είναι πρωτόγνωρες για μία  πόλη «ζωντανή» με παλμό, όπως η Θεσσαλονίκη, με τους χιλιάδες […]