ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από Τούρκο πράκτορα: “Η ΜΙΤ ήθελε να δολοφονήσει Κούρδισσα πολιτικό στην Αυστρία”

Vorianews

Oι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σχεδίαζαν να δολοφονήσουν την αυστριακή-με κουρδική καταγωγή-πολιτικό Μπέριβαν Αρσλάν επί αυστριακού, μάλιστα, εδάφους.

Σύμφωνα με όσα κατάθεσε επίσημα στις αρχές της χώρας ένας τουρκικής καταγωγής Ιταλός, ο Φεϊγιάζ Ο, η δολοφονία θα λάμβανε χώρα, όπως προβλεπόταν, τον Αύγουστο από τον ίδιο.

Για το σκοπό αυτό μάλιστα είχε νοικιάσει δωμάτιο σε αυστριακό ξενοδοχείο όπου θα περίμενε το θύμα του να έρθει έτσι ώστε να προχωρήσει στην αποτρόπια πράξη, κατόπιν εντολής της MIT.
Τελικά όμως οι αυστριακές αρχές κινήθηκαν πιο γρήγορα και συνέλαβαν τον Φεϊγιάζ ο οποίος ομολόγησε ότι δούλευε για λογαριασμό της MIT.

Η Αρσλάν, μέλος των Πρασίνων της Αυστρίας στοχοποιήθηκε κυρίως και δύο λόγους. Πρώτον γιατί υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Κούρδων, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τις τουρκικές παραβιάσεις και δεύτερον διότι είχε καταγγείλει ότι πράκτορες της ΜΙΤ δρουν επί αυστριακού εδάφους, ακόμα και μέσα στην πρωτεύουσα, Βιέννη.

Προκύπτει, άρα, ότι η ΜΙΤ είχε λόγους να θέλει να την βγάλει από τη μέση, κάτι που όμως δεν κατάφερε. Για το ζήτημα θα τοποθετηθεί επισήμως και η κυβέρνηση Κουρτς όταν τελειώσουν οι σχετικές έρευνες.

Redbull

Next Post

Ρωσία: Σε 17 χώρες θα στείλει το φάρμακο Avifavir

Το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Ρωσίας και ο εταίρος του Chemrar θα προμηθεύσουν με το φάρμακο Avifavir 17 επιπλέον χώρες, ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωση το ταμείο. Το Avifavir εξασφάλισε έγκριση από το ρωσικό υπουργείο Υγείας τον Μάιο και βασίζεται στη δραστική ουσία φαβιπιραβίρη, η οποία αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία και χρησιμοποιείται […]