Αποστολή φακέλου με θανατηφόρο δηλητήριο στο Λευκό Οίκο

Vorianews
Αποστολή φακέλου με θανατηφόρο δηλητήριο στο Λευκό Οίκο

Φάκελος που περιείχε ρικίνη, ένα θανατηφόρο δηλητήριο και φέρεται ότι προοριζόταν για τον Λευκό Οίκο, σήμανε συναγερμό στις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας. Την είδηση μετέδωσαν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται ομοσπονδιακό αξιωματούχο ο οποίος ενημερώθηκε για την υπόθεση.

Ο φάκελος, ο οποίος πιστεύεται ότι προερχόταν από τον Καναδά, εντοπίσθηκε σε κυβερνητικό ταχυδρομικό κέντρο πριν φθάσει στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τους New York Times, το CNN και την Wall Street Journal.

Το FBI απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι οι υπηρεσίες του, «η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και η Υπηρεσία Εποπτείας των αμερικανικών ταχυδρομείων ερευνούν ύποπτη επιστολή η οποία παρελήφθη σε κυβερνητικό ταχυδρομικό κέντρο. Αυτήν την στιγμή, δεν υπάρχει γνωστή απειλή για την δημόσια ασφάλεια».

Ο Λευκός Οίκος και η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

www.ert.gr

Ρούλα Κρικώνη

Next Post

H Ελένη Βαΐτσου κάνει γυμνισμό μέσα στο ποτάμι – Η αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram

Την Ελένη Βαΐτσου τη γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την τηλεόραση όταν έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου. Κι αν ανήκετε στους ακόλουθους της στο Instagram σίγουρα θα έχετε καταλάβει ότι η Ελένη Βαΐτσου αγαπάει πολύ τη θάλασσα και το καλοκαίρι αφού οι αναρτήσεις της […]