Αυτές είναι οι πιο σέξι σκηνές που έχουμε δει ποτέ σε ταινίες [ΒΙΝΤΕΟ]

Vorianews

Τζέσικα Άλμπα, Ντέμι Μουρ, Κάμερον Ντίαζ ακόμη και η… Lady Gaga, κάνουν μια εμφάνιση στις πιο σέξι σκηνές που έχουμε δει ποτέ σε ταινίες.

Ο Robert Jones, ο οποίος κατάγεται από το Λας Βέγκας και είναι video editor, κινηματογραφόφιλος και θαυμαστής των όμορφων γυναικών, συγκέντρωσε 83 από τις πιο σέξι σκηνές που έχουμε δει σε ταινίες και τις έβαλε σε ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτων, προκειμένου να μας αναστατώσει! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jones δημιουργεί ένα mashup βίντεο που να αφορά κινηματογραφικές ταινίες, ωστόσο αυτό είναι σίγουρα το λιγότερο κατάλληλο για να παρακολουθήσετε στο γραφείο σας.

Το βίντεο παρακάτω περιλαμβάνει όλα τα είδη των ταινιών, από τις πιο προφανείς (Showgirls), μέχρι τις πιο ελαφρώς σέξι (Cruel Intentions), τις κωμωδίες (Austin Powers) και τις κλασικες εφηβικές (The Next Girl Door, Bring In On). Ειναι όλες εδώ, οπότε καθίστε άνετα και πατήστε play!

Scarface

Next Post

Oι “δράκουλες” του ΚΟΥΛΗ, ρούφηξαν 6.2 εκατ. Οπλάδες, αλουμινάδες, εκβιαστές, καταχραστές, πλαστογράφοι, στο μεγάλο φαγοπότι με τις μάσκες. Ποιος έχει τα κότσια να βγάλει όλα τα ονόματα στη φόρα; ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ….

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 16-9-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει […]