ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 102 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ! – ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΧΑΜΟΓΕΛΑ (ΦΩΤΟ)

Vorianews

Σχεδόν 24 ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά από 12ωρη απολογία για το Μάτι, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου δεν κρατήθηκε και θέλησε να εκφραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Με μια ανάρτηση στο Facebook, η Ρένα Δούρου μιλά για μια τραγωδία που «όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι κι αν γίνει, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη ψυχή και στο μυαλό μου». Βέβαια στην απολογία της στον ανακριτή έριξε όλες τις ευθύνες αλλού.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή της η Ρένα Δούρου:

«Η χθεσινή ημέρα έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι στη μακρά διαδικασία για τη δικαίωση των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας του Ιουλίου. Μιας τραγωδίας που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι κι αν γίνει, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη ψυχή και στο μυαλό μου.

Ήταν μια δύσκολη ημέρα γιατί αναβίωσαν δύσκολες μνήμες. Δύσκολες ώρες. Τα δύο τελευταία χρόνια η σκέψη μου ήταν και εξακολουθεί να είναι σε όλους όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους και το Γολγοθά εκείνων που στιγματίστηκαν από την καταστροφή. Η Δικαιοσύνη, μεθοδικά και συντεταγμένα, συνεχίζει το έργο της, το οποίο συνδράμω από την πρώτη στιγμή. Έτσι έπραξα και χθες. Έτσι θα συνεχίσω να πράττω.

Τέτοιες στιγμές – στιγμές που έχουν άρρηκτα συνδεθεί με μια ανείπωτη εθνική τραγωδία – δεν προσφέρονται για υψηλούς τόνους, θριαμβολογίες ή πολλά λόγια. Παρά για περίσκεψη.

Το οφείλουμε στα θύματα και τους συγγενείς τους. Και μια τελευταία φράση: ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που έχουν κατακλύσει με μηνύματα το messanger μου αλλά και έχουν κάνει σχετικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους.

ΥΓ: ειδικές ευχαριστίες στους νομικούς μου συμπαραστάτες που με… υπέμειναν».

Μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες έχουν απολογηθεί μόλις τρεις κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο Μάτι και έχουν αφεθεί όλοι ελεύθεροι! Αυτή τη δικαιοσύνη να τη χαίρεστε κύριοι!

Makedonas

Next Post

Έρχεται δεύτερη ευκαιρία για τις 120 δόσεις – Οι ρυθμίσεις οφειλών που… σώζονται

Το υπουργείο Εργασίας με νομοθετική ρύθμιση που βρίσκεται υπό επεξεργασία, ετοιμάζεται να δώσει δεύτερη ευκαιρία για τις ρυθμίσεις ασφαλιστικών οφειλών προς το ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) που χάθηκαν εν μέσω πανδημίας. Στο τραπέζι βρίσκεται η επανένταξη στις ρυθμίσεις που χάθηκαν το διάστημα της πανδημίας του κορωνοιού και κυρίως στο […]