Αύριο (10/11) η τηλεδιάσκεψη Ευρωλίγκας – ομάδων

Vorianews

bertomeu535353

Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται κανονικά παρά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού με τις αναβολές, όμως για την ώρα δεν έχει τεθεί κάτι επί τάπητος για αλλαγή πλάνου ή εναλλακτικό format.

Αύριο το πρωί, είναι προγραμματισμένη συνάντηση-board των μετόχων για τον μήνα Νοέμβριο, που φέτος θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της κατάστασης. Θυμίζουμε, η περυσινή, είχε γίνει τον ίδιο μήνα στην Αθήνα. Παρούσες στην συζήτηση θα είναι οι έντεκα ομάδες μέτοχοι της διοργάνωσης και ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.

Θα συζητηθούν οργανωτικά θέματα για το παρόν και το μέλλον της διοργάνωσης, και όλα όσα την αφορούν. Παρότι δεν έχει προγραμματιστεί να γίνει συζήτηση για τυχών αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στο καλεντάρι ή σε άλλες λεπτομέρειες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες λόγω της πανδημίας, δεν αποκλείεται να συζητηθούν, με σκοπό να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις και να συνεχιστεί με τα λιγότερα προβλήματα η Ευρωλίγκα.

Πηγή: sport-fm.gr

Next Post

Βεργίνης: «Ακόμα πιο διψασμένοι και αποφασιστικοί»

Ο Δημήτρης Βεργίνης έδωσε το στίγμα για τον Ηρακλή, αναφορικά με το αυριανό (10/11, 17:00) ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Ο έμπειρος γκαρντ του Ηρακλή, γράγοντας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να εμφανιστεί ακόμα πιο διψασμένη και αποφασιστική σε σχέση με […]