«Βράζει» η Θεσσαλονίκη – Μεταμεσονύχτια διαμαρτυρία εστιατόρων για το ωράριο λειτουργίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Vorianews

Διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τους, τουλάχιστον ως τις δύο μετά τα μεσάνυχτα, ζήτησαν με διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν στο χώρο του Λευκού Πύργου, ιδιοκτήτες εστιατορίων, ψητοπωλείων, καφέ μπαρ και άλλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του νόμου Θεσσαλονίκης.

Οι καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου μετά το κλείσιμο των καταστημάτων τους τα μεσάνυχτα -τηρώντας τις αποστάσεις για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού- για να διαμαρτυρηθούν για το περιορισμένο ωράριο λειτουργίας που έχει επιβληθεί σε νόμους της χώρας, λόγω της πανδημίας.

Οι καταστηματάρχες επικαλούνται τη μείωση του τζίρου τους και την απώλεια θέσεων εργασίας και ζητούν τροποποίηση του μέτρου και επέκταση του ωραρίου λειτουργίας.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς το δρόμο και έκλεισαν τη Λεωφόρο Νίκης και την οδό Παύλου Μελά και αργότερα την οδό Εθνικής Αμύνης στο ύψος του Λευκού Πύργου και παρέμειναν για αρκετή ώρα στο οδόστρωμα.

katastimatarxes-thessaloniki-2

katastimatarxes-thessaloniki-3

katastimatarxes-thessaloniki-4

Makedonas

Next Post

Επτά νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκρηξη παγιδευμένου οχήματος σημειώθηκε στην πόλη Ρας αλ Αΐν της Συρίας, πάνω από τα σύνορα με την Τουρκία, σκοτώνοντας επτά ανθρώπους, εκ των οποίων οι δύο παιδιά, σύμφωνα με τους κατοίκους, που οι βομβιστικές επιθέσεις είναι συχνό φαινόμενο, από τότε που οι υποστηριζόμενοι από την Τουρκία Σύροι αντάρτες εκδίωξαν τις […]