Βρέθηκε πτώμα στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

Vorianews
Βρέθηκε πτώμα στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, γύρω στις 13.40 ενημερώθηκαν το Α.Τ Ρόδου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ότι υπήρχε έντονη δυσοσμία στην οδό Ιππάρχου, κοντά στην οδό Ιπποτών, σε διώροφη κατοικία.
Έφτασαν επί τόπου τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα και άνοιξαν την πόρτα της οικίας από την οποία προερχόταν η δυσοσμία. Οι πυροσβέστες μαζί με τους Αστυνομικούς εντόπισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Πρόκειται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για άνδρα, ηλικίας 80 ετών, που κατοικούσε στην συγκεκριμένη κατοικία και όπως είπαν οι γείτονες που ειδοποίησαν και τις αρμόδιες υπηρεσίες, είχε να εμφανιστεί στη γειτονιά πάνω από 25 ημέρες.

Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο, αλλά την ακριβή εικόνα των αιτιών του θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Έρευνα για το συμβάν ενεργεί το Α.Τ Ρόδου.

www.ert.gr

Ρένα Βενιανάκη

Next Post

Δένδιας-Αλ Ναχιάν: Εδραιώνεται η αμυντική συνεργασία με τα ΗΑΕ- Κοινή απάντηση στις προκλήσεις

Το πάγιο μήνυμα προς την Τουρκία πως η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στον διάλογο «με καλή πίστη, επί τη βάσει του διεθνούς δικαίου, χωρίς εκβιασμούς και απειλές», επανέλαβε ο Νίκος Δένδιας αυτή τη φορά σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο οποίος καταδίκασε από την […]