Γ. Καββαθάς: Τραγική η κατάσταση στο λιανεμπόριο (audio)

Vorianews
Γ. Καββαθάς: Τραγική η κατάσταση στο λιανεμπόριο (audio)

«Η εστίαση είναι από τους κλάδους που επλήγησαν περισσότερo αλλά το σύνολο της οικονομίας σε όλους τους δείκτες της (κύκλος εργασιών, προσφορά – ζήτηση, επενδύσεις κ.α.) έχει πληγεί » δήλωσε στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στη Μαρία Γεωργίου και το Γιώργο Πίκουλα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

«Στο λιανεμπόριο που είναι συνυφασμένο με τον τουρισμό, η κατάσταση είναι τραγική, είναι μηδενικός ο τζίρος καταστημάτων στο ιστορικό κέντρο, στην Πλάκα και αλλού» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, ο οποίος πρόσθεσε «έχουμε ζητήσει από την αρχή της κρίσης την επιδότηση του 50% του μη μισθολογικού κόστους. Έχουμε τώρα την ανάγκη για την κάλυψη στο 100% του μη μισθολογικού κόστους για ορισμένους κλάδους, αλλά και για το ασφαλιστικό κόστος».

Πηγή:Πρώτο πρόγραμμα

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

UEFA Champions League: Με φόρα από το Clasico η Ρεάλ Μαδρίτης

© 2011-2019 bet3.GR | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ 2-3 από την αποδεκατισμένη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League. Το αποτελέσμα αυτό έβαλε σε μπελάδες τη Βασίλισσα αναφορικά με την πρόκριση και στα επόμενα ματς θα χρειαστεί να […]