Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή η ηγετική ομάδα – Παραδόθηκαν Κασιδιάρης, Πατέλης (video)

Vorianews
Δίκη Χρυσής Αυγής:  Στη φυλακή η ηγετική ομάδα – Παραδόθηκαν Κασιδιάρης, Πατέλης (video)

Στη φυλακή οδηγείται η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, με απόφαση του δικαστηρίου. Αναστολή δόθηκε σε 12 από τους καταδικασθέντες με περιοριστικούς όρους.

Η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις της. Ειδικότερα στη φυλακή οδηγούνται: Ο πρώην αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος Νίκος Μιχαλολιάκος, ο νυν ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός, οι πρώην βουλευτές, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Δηλαδή όσοι κατά την απόφαση αποτελούσαν το «διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης».

Μεταξύ των 12 που έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα οι εφέσεις τους είναι και οι πρώην βουλευτές Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης. Απαγόρευση εξόδου και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ είναι οι περιοριστικοί όροι των πρώην βουλευτών που αφήνονται ελεύθεροι, καθώς και δύο φορές τον μήνα εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.

Στο αστυνομικό τμήμα του Πικερμίου παραδόθηκε πριν από λίγα λεπτά, ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης.

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Ρόδος: Άγνωστοι βανδάλισαν το εβραϊκό νεκροταφείο

Βανδαλισμούς σε τέσσερις τάφους στο εβραϊκό νεκροταφείο της Ρόδου, προκάλεσαν άγνωστοι δράστες. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδας καλεί τις αρχές να προβούν στη σύλληψη των υπευθύνων, τονίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή σε συμπεριφορές που προσπαθούν να επιβάλλουν το σκοταδισμό. Παράλληλα ζητά την ενίσχυση της προστασίας των εβραϊκών […]