Δείτε τους άμπαλους Τούρκους που πουλάνε μαγκιές στο Αιγαίο επειδή βρήκαν τον Κούλη! Κρίμα το αμάξι (ΒΙΝΤΕΟ)

Vorianews
Κρίμα το αμάξι!!!

Οι κραυγές ενθουσιασμού του Τούρκου οδηγού αίφνης μετατράπηκαν σε επιφωνήματα τρόμου.

Ο ηλεκτρικός «πύραυλος» που ακούει στο όνομα Porsche Taycan Turbo αδιαμφισβήτητα «προκαλεί» οποιονδήποτε κάθεται πίσω από το τιμόνι της να βιώσει τον βρυχηθμό των 680 ίππων και της εξωφρενικής ροπής.

Το επιθετικό «πάτημα», ωστόσο, του πεντάλ γκαζιού πρέπει να συμμορφώνεται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις εκάστοτε οδικές συνθήκες.

Οι ανωτέρω λέξεις, όπως φαίνεται, είναι άγνωστες σε έναν Τούρκο από την πόλη Γκαζιαντέπ, ο οποίος σμπαράλιασε το πολυτελές ηλεκτρικό μοντέλο, αφού κινείτο με ταχύτητα κοντά στα 200 χλμ./ώρα.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (δημοσιευμένο στο κανάλι του Youtube UZCARBLOGS), διακρίνεται ο οδηγός να απολαμβάνει τη μετακίνησή του με το «ηλεκτρικό αγρίμι». Αδιάψευστο μάρτυρα συνιστούν τα επιφωνήματα ενθουσιασμού του Τούρκου, τα οποία ολοένα και ενισχύονταν όσο αυξανόταν η ταχύτητα του μοντέλου.

Σύντομα, ωστόσο, ο ενθουσιασμός έδωσε τη θέση του σε συναισθήματα φόβου και τρόμου, μιας και η κατάληξη δεν ήταν η επιθυμητή.

Ο ασυνείδητος οδηγός δεν εκτίμησε σωστά τις υφιστάμενες συνθήκες και ως εκ τούτου επιχείρησε να μπει… πατημένος σε έναν κυκλικό κόμβο.

Αποτέλεσμα της ασυνείδητης συμπεριφοράς, ήταν το όχημα να καρφωθεί στην πλατεία και να βγει εκτός δρόμου. Η Taycan υπέστη σημαντικές ζημιές.

Στον αντίποδα, ευτυχέστερη κατάληξη είχε ο οδηγός, ο οποίος δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: newsauto.gr

Patriot

Next Post

Συζητούν για το πώς και πότε θα μας μαντρώσουν όλους! Σύσκεψη Μητσοτάκη με Κικίλια, Χαρδαλιά και λοιμωξιολόγους μετά την έκρηξη των κρουσμάτων

Εγινε απόψε η προγραμματισμένη για αύριο σύσκεψη για τον κορωνοϊό Εκτάκτως απόψε, έγινε στο Μαξίμου η προγραμματισμένη για αύριο σύσκεψη του πρωθυπουργού με τα συναρμόδια κυβερνητικά στελέχη και τους λοιμωξιολόγους μετά την έκρηξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού, καθώς αύριο ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Κύπρο. Η σημερινή μεγάλη αύξηση των […]