Διαδικτυακές συνεδρίες με αθλητικό ψυχολόγο για τα τμήματα του Άρη

Vorianews

iwannou_giwrgos_2341.jpg

Σε επαφή με τα παιδιά των ακαδημιών του θέλουν να μείνουν στον Άρη παρά τα εμπόδια του lockdown.

Αναλυτικά:

Η περίοδος του lockdown είναι δύσκολη για όλους. Και με δεδομένη τη διακοπή των εκδηλώσεων και των προπονήσεων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, η Ακαδημία Μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ στέκεται όσο μπορεί στο πλευρό των νεαρών αθλητών της.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, λαμβάνουν χώρα διαδικτυακές συνεδρίες από τον κλινικό αθλητικό ψυχολόγο, Γιώργο Ιωάννου, με τους αθλητές της εφηβικής, της παιδικής και της προπαιδικής ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ. Ο κ. Ιωάννου συνεργάζεται με το ARIS Basketball Program και παρέχει στους νεαρούς αθλητές κάθε δυνατή βοήθεια στον τομέα της ψυχολογίας, σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή της καραντίνας.

Οι διαδικτυακές συνεδρίες θα συνεχιστούν στην περίοδο του lockdown και είναι μία από τις δράσεις του Α.Σ. ΑΡΗΣ για όσο διάστημα διαρκέσει η καραντίνα λόγω Covid-19.

Για επικοινωνία με τον Γιώργο Ιωάννου:

Ανακτορίου 10, 54636

2310 219 419

6944 044 426

http://psixologos-ioannou.gr/

Next Post

Αχαΐα: Προσαγωγές και πρόστιμα για πάρτι

Σε 12 προσαγωγές ατόμων, στην βεβαίωση 14 προστίμων και στην υποβολή δύο μηνύσεων, προχώρησε η Αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε χθες βράδυ  στην Κάτω Αχαΐα. Ειδικότερα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στην Κάτω Αχαΐα, όπου διεξαγόταν πάρτι γενεθλίων, με την παρουσία 150 – 160 ατόμων, παραβιάζοντας τα μέτρα απαγόρευσης σχετικά […]