Δικηγόρος Παππά στον ΣΚΑΪ: Αν παρακολουθείτο, πιστεύω η ΕΛΑΣ το έκανε πολύ διακριτικά 

Vorianews

«Δεν υπάρχει ποινή για φυγόποινο, αλλά για αυτόν που τον υποθάλπει» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο συνήγορος του Χρήστου Παππά Περικλής Σταυριανάκης, μιλώντας για «συνειδητή επιλογή» του Παππά να φυγοδικήσει. «Δεν ξέρω αν παρακολουθείτο, πιστεύω ότι η ΕΛΑΣ ό,τι έκανε το έκανε πολύ διακριτικά» εκτίμησε δε. 

«Δεν έχω γνώση που βρίσκεται ο κ. Παππάς (…) Ειλικρινώς δεν ξέρω που είναι, το λέω στα ίσα. Το Σαββατοκύριακο δεν είχα επαφή (…)  Εκείνο το οποίο αποφασίστηκε, αποφασίστηκε μετά την έκδοση της απόφασης στις 7 Οκτωβρίου. Μετά τις 7 Οκτωβρίου δεν είχα επαφή» δήλωσε ο κ. Σταυριανάκης.

«Είχε συζητηθεί ως ενδεχόμενο δεν ξέραμε την απόφαση νωρίτερα. Του είπα τι σημαίνει να φύγεις, τι κίνδυνους έχεις. Αυτή η δική είχε μία ιδιαιτερότητα  κράτησε 5,5 χρόνια, συν περίπου 19 μήνες πριν, και αναμένεται για να καθαρογράφει η απόφαση και να επαναπροσδιστεί  το Εφετείο, δεν θα κρατήσει λιγότερο από το χρόνο κι αν η επόμενη απόφαση του Εφετείου κρατήσει 3,5 με 4 χρόνια αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας γύρω στα 4,5 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αν κρατηθεί  εξαιτίας της μακράς δίκης θα έχει εκτίσει την ποινή του» επανέλαβε ο κ. Σταυριανάκης.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

skaigr

Next Post

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΡΕΜΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ. ΤΑ 4 ΦΟΒΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΑΓΡΥΠΝΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Ο ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ “214” ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

  Του Δημήτρη Κωνσταντάρα Σε κρίσιμη στιγμή, με την Τουρκική οικονομία να βυθίζεται και με πολλά εχθρικά ( τουλάχιστον «στα λόγια») κράτη τριγύρω του, ο Σουλτάνος Ταγίπ Ερντογάν  κλιμακώνει τις «προωθητικές» κινήσεις του και δείχνει να μην φοβάται τίποτα. Δείχνει. Αλλά στην ουσία, απειλεί τρέμοντας. Ο «σαλταρισμένος» και έντρομος πλέον […]