Εκεί δεν είναι Ελλάδα – Συνέλαβαν πορνοστάρ που προσέβαλλε ιερό δάσος

Vorianews

Στη σύλληψη ενός διάσημου στη χώρα πορνοστάρ προχώρησαν οι αρχές στη Νιγηρία με την κατηγορία ότι γύρισε πορνό σε ιερό δάσος.

Ο Τομπιλόμπα Τζολαόσο, ο οποιος κάνει καριέρα στο χώρο του πορνό με τον τίτλο King Tblak HOC, φέρεται να έχει κάνει γυρίσει ροζ ταινία στο δάσος Οσούν Οσόγκμπο, ένα από τα αναγνωρισμένα παγκόσμια πολιτισμικά μνημεία του ΟΗΕ.

Οι Νιγηριανοί της φυλής Γιορούμπα επισκέπτονται το επίμαχο δάσος για να κάνουν προσφορές στην θεότητα της γονιμότητας, Οσούν.

Ο Τζολαόσο εντοπίστηκε αφού ανήρτησε ένα βίντεο στα social media. Στο βίντεο εμφανιζόταν να φοράει μια άσπρη ρόμπα που συνήθως φορούν οι πιστοί της Οσούν.

Μια από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πορνοστάρ είναι και αυτή της «διατάραξης κοινής ειρήνης» σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Redbull

Next Post

Ξεκίνησαν οι δοκιμές των μαχητικών 6ης γενιάς – Οι πρώτες λεπτομέρειες από τις ΗΠΑ

  Η Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του νέου μαχητικού εναέριας υπεροχής – Next-Generation Air Dominance (NGAD) – κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Το πρωτότυπο του νέου μαχητικού NGAD που θα περιλαμβάνει και αυτόνομα εναέρια οχήματα είναι ήδη έτοιμο. Το πρόγραμμα γνωρίζει γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης υποβοηθούμενο και από […]