Επίθεση από επιδειξία λ@θροπακιστανό σε γυναίκα και ανήλικο παιδί στα Λεύκτρα Βοιωτίας ..

Vorianews

Οργή και αγανάκτηση επικρατούν στην τοπική κοινωνία των Λεύκτρων, μετά τα δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από πακιστανό επιδειξία σε βάρος μιας γυναίκας και ενός ανήλικου παιδιού.
Σύμφωνα με καταγγελία που καταγράφει το permissos.gr, το Σάββατο (12/9) το απόγευμα εμφανίστηκε σε μια γυναίκα μέσα στο νεκροταφείο Λεύκτρων.

Σύμφωνα με την καταγγελία πρόκειται για έναν νεαρό Πακιστανό κάτοικο Λεύκτρων, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά σε μια γυναίκα που πήγε να ανάψει το καντήλι σε αγαπημένο της πρόσωπο στο νεκροταφείο.

Ο πακιστανός ξεγυμνώθηκε μπροστά της, η γυναίκα αντέδρασε, άρχισε να την κυνηγά και αφού δεν την έπιασε εγκατέλειψε την προσπάθειά του.

Ο αδίστακτος “σάτυρος” ξεπέρασε κάθε όριο με την αρρωστημένη συμπεριφορά του-σε άλλο σημείο των Λεύκτρων προσέγγισε ανήλικο παιδάκι, κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Spartacus

Next Post

«Ξεμούδιασαν» Περιστέρι και Χαρίλαος Τρικούπης

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε το απόγευμα της Τρίτης στο Μεσολόγγι το Περιστέρι κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, όπου δεν κρατήθηκε σκορ. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μοίρασε τον χρόνο στους παίκτες του και άφησε αρκετή ώρα στο παρκέ τους νεαρούς Τζουλιάνο Τόλα και Τηλέμαχο Βησσαρίου. Την Τετάρτη (16/9, 17:00) θα πραγματοποιηθεί το επίσημο […]