Επιτέλους τους άφησαν! – Προσφέρει βοήθεια ο Στρατός Ξηράς στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Vorianews

Ο Στρατός Ξηράς βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων από την κακοκαιρία και προσφέρει την βοήθειά του, με την παραχώρηση προσωπικού και μέσων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), ο στρατός ξηράς προχώρησε στη διάθεση προσωπικού και μέσων στις πληγείσες περιοχές, κατόπιν έγκρισης του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Καρδίτσας, ο στρατός διέθεσε 8 αξιωματικούς και 15 οπλίτες, 3 μπουλντόζες, 2 εκσκαφείς τάφρων, 2 ρυμουλκά οχήματα μεταφοράς μηχανημάτων, έναν φορτωτή γαιών καθώς και 4 ανατρεπόμενα οχήματα. Επίσης, ο στρατός παρασκευάζει καθημερινά 700 μερίδες φαγητού για τους πληγέντες της περιοχής της Καρδίτσας.

Στην Κεφαλονιά, ο στρατός διέθεσε 2 αξιωματικούς και 10 οπλίτες, 2 οχήματα γενικής χρήσης, 2 μπουλντόζες, 2 εκσκαφείς τάφρων και 4 ρυμουλκά οχήματα μεταφοράς μηχανημάτων. Επιπλέον, το προσωπικό του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού παρείχε τις πρώτες βοήθειες και απεγκλώβισε ηλικιωμένη σε πληγείσα περιοχή της Κεφαλονιάς.

Makedonas

Next Post

VideoPlus: ΤΟΠ 5 με Μπράουν

Για ακόμη μία φορά το ΝΒΑ δεν μας άφησε παραπονεμένους, με τον Τζέιλεν Μπράουν να έχει την τιμητική του στο σημερινό Top-5. Οι πέντε καλύτερες φάσεις της ημέρας έχουν αρκετό «ζουμί», με τον άσο των «πρασίνων» να κατακτά την κορυφή, έχοντας όμως άξιους συμπαραστάτες τους Κέμπα Ουόκερ, Τζέισον Τέιτουμ, Κέλι […]

EMAIL

vorianews@gmail.com
error: Content is protected !!