Επτά νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στη Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Vorianews

Έκρηξη παγιδευμένου οχήματος σημειώθηκε στην πόλη Ρας αλ Αΐν της Συρίας, πάνω από τα σύνορα με την Τουρκία, σκοτώνοντας επτά ανθρώπους, εκ των οποίων οι δύο παιδιά, σύμφωνα με τους κατοίκους, που οι βομβιστικές επιθέσεις είναι συχνό φαινόμενο, από τότε που οι υποστηριζόμενοι από την Τουρκία Σύροι αντάρτες εκδίωξαν τις κουρδικές δυνάμεις.

Η μεθοριακή πόλη που εξερράγη το όχημα καταλήφθηκε από τους Σύρους αντάρτες το 2019. Μέχρι τότε ήταν υπό τον έλεγχο της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG (Μονάδες Προστασίας του Λαού). Δύο από τα θύματα είναι παιδιά.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποιος ευθύνεται για την επίθεση αυτή.

Στις φωτογραφίες που τράβηξαν οι κάτοικοι φαίνεται μια ομάδα ανθρώπων γύρω από το καμένο όχημα. Σε ένα βίντεο, άλλοι άνθρωποι μεταφέρουν σε μια κουβέρτα τουλάχιστον έναν νεκρό.

 

Makedonas

Next Post

Το ναζιστικό έγκλημα στο Αιγάλεω το Σεπτέμβρη του 1944

Mε βασικό σημείο εξόδου από την Αθήνα, την Ιερά Οδό, αναζητώντας ασφάλεια στην προετοιμαζόμενη υποχώρησή τους οι ναζί, αποφάσισαν να αιματοκυλήσουν το Αιγάλεω. Η αποφράδα μέρα ήταν η 29η Σεπτεμβρίου 1944. Πρέπει να πούμε ότι στην περιοχή είχαν ήδη απομακρυνθεί οι δοτές δημοτικές αρχές και με λαϊκή συνέλευση είχε ανακηρυχθεί […]

EMAIL

vorianews@gmail.com
error: Content is protected !!