Ετοιμάζουν θερμή υποδοχή της Ν. Μπακογιάννη στον Έβρο… με μεγάλες κινητοποιήσεις στο ενδεχόμενο κλεισίματος του στρατοπέδου στον Προβατώνα!

Vorianews

Μετά από πληροφορίες ότι η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να κλείσει το στρατόπεδο στον Προβατώνα Έβρου που είναι η βάση της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής αλλά και σε ολόκληρο τον Έβρο.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη από την Οργανωτική Επιτροπή των κατοίκων της περιοχής Τυχερού – Προβατώνα και εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

“Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Τυχερό με θέμα το ενδεχόμενο κλείσιμο του Στρατοπέδου Προβατώνα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφασίστηκαν τα παρακάτω για σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου :

Κλείσιμο όλων των καταστημάτων μέχρι τις 14:00 .
Κλείσιμο του Δημοτικού καταστήματος Τυχερού.
Αποχή όλων των μαθητών από τις Σχολικές Μονάδων.
Θα χτυπήσουν πένθιμα οι καμπάνες των ενοριών στις 11:00.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων μπροστά στο Επιμελητήριο στην Αλεξανδουπολη στις 11:00 οπου θα επισκεφτεί η Πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης Ντόρα Μπακόγιαννη.
Δεν θα ανεχτούμε άλλη υποβάθμιση !!!”

evros24.gr

 

Redbull

Next Post

Η κούπα του Προμηθέα στον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη

Στο… πόδι όλη η Πάτρα για τον Προμηθέα, με αφορμή την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Την Παρασκευή (25/9), ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος, δέχθηκε τα συγχαρητήρια τόσο από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κωνσταντίνο Πελετίδη, όσο και από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, για τη μεγάλη διάκριση που έφερε η […]