Ζιάγκος: «Νίκη για αυτούς που θα ήθελαν να είναι δίπλα μας και δεν μπορούν»

Vorianews
Ζιάγκος: «Νίκη για αυτούς που θα ήθελαν να είναι δίπλα μας και δεν μπορούν»

ziagkos

Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο (24/10, 19:30) τον ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Ζιάγκος έστειλε το μήνυμα, τόσο για την έναρξη του πρωταθλήματος, όσο και για το πρώτο τοπικό ντέρμπι της σεζόν.

Ο κόουτς του Ηρακλή είπε:

«Καταρχάς κυριαρχεί σε όλους μας η χαρά της εκκίνησης. Σ’ ένα κλίμα παγκοσμιας ανασφάλειας το τζάμπολ της Πρωταθλήματος έρχεται να δώσει στον Έλληνα που αγαπαει το Μπάσκετ, ενδιαφέρον και προσμονή σε μια καθημερινότητα γεμάτη στερήσεις.
Το ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες της πόλης έχει πάντα το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα και μια ξεχωριστή σημασία για όλους και έτσι θα το προσεγγίσουμε.
 
Είναι σημαντικό για την ομάδα να ξεκινήσουμε νικηφόρα απέναντι σε ένα ρόστερ υψηλής ποιότητας και εμπειρίας και σε μια ομάδα με υψηλούς επιθετικούς μέσους όρους που διαβάζει σωστά κ δε συγχωρεί λανθασμένες αμυντικές αντιδράσεις. Διαθέτει μια από τις πιο επιθετικογενείς περιφερειακές γραμμές της Λίγκας, ενώ στη front line έχει έμπειρους Έλληνες και ξένους που σκοράρουν από διαφορετικές αποστάσεις και ποικίλες καταστάσεις.
 
Η ατομική αμυντική μας συμπεριφορά, η θέληση, τα λάθη και η διάρκεια στη συναισθηματική μας σταθερότητα είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν το παιχνίδι μας.
 
Ο κόσμος και η ενέργεια του γεμάτου Ιβανώφειου είναι οι μεγάλοι απόντες του ντέρμπι που θα άλλαζαν τις ισορροπίες. Θελουμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε σ’ εκείνους που θα ήθελαν να ήταν δίπλα μας και δεν μπορούν».
Next Post

Συρροή στις τράπεζες για την καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους (video)

Την επόμενη Παρασκευή ολοκληρώνεται η διαδικασία καταβολής των αναδρομικών στους συνταξιούχους. Από το πρωί, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στα ATMs προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν πιστωθεί τα προβλεπόμενα ποσά. www.ert.gr Βασίλης Καραμπάσης