Ζιάγκος: «Να ξεπεράσουμε την απραξία, κακή παρένθεση για τον Άρη η πρεμιέρα»

Vorianews
Ζιάγκος: «Να ξεπεράσουμε την απραξία, κακή παρένθεση για τον Άρη η πρεμιέρα»

ziagos iraklis paok

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο (10/11, 17:00) τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και ο Βαγγέλης Ζιάγκος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να ξεπεράσει την αγωνιστική απραξία των τελευταίων εβδομάδων, ενώ επισήμανε ότι περιμένει τον αντίπαλο καλύτερο σε σχέση με την πρεμιέρα.

Ο κόουτς του Ηρακλή είπε αναλυτικά:

«Παίζουμε απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, του οποίου η απόδοση στην πρώτη αγωνιστική, για μας δεν αντιπροσωπεύει ούτε την αγωνιστική κατάστασή της ούτε την ποιότητά της ως ομάδα. Θεωρούμε ότι ήταν μία κακή παρένθεση για τον Άρη, ο οποίος θα θέλει να χρησιμοποιήσει το δικό μας παιχνίδι για να βγάλει αντίδραση στο γήπεδο.

Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι διανύουμε μία πολύ περίεργη περίοδο, στην οποία έχουν καταργηθεί οι βασικές προπονητικές αρχές και αξίες. Έχουμε να δώσουμε επίσημο ή φιλικό παιχνίδι από την πρώτη αγωνιστική, είμαστε 20 μέρες ανενεργοί αγωνιστικά, κάτι το οποίο είτε το θέλουμε είτε όχι, έχει συνέπειες στον αγωνιστικό ρυθμό μιας ομάδας.

Αυτό που θέλουμε να επικρατήσει στο μυαλό μας είναι η αγωνιστική μας διάθεση για να μετατρέψουμε σε θετική ενέργεια όλη αυτή την επιθυμία που έχει συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση.

Το ότι μετά από αγωνιστική απραξία θα δίνουμε δύο αγώνες την εβδομάδα με προβληματίζει. Είναι μία διαδικασία που δεν έχει περιοδικότητα. Κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρουμε πότε να φορμάρουμε τους αθλητές μας ή πώς να διαχειριστούμε τις εντάσεις της ημερήσιας προπόνησης, δεδομένου ότι δεν ξέραμε πότε θα παίξουμε με τον ΑΡΗ μετά τις συνεχόμενες αναβολές. Από μία μακρά περίοδο αγωνιστικής αποχής, μπαίνουμε σε μία περίοδο 10-12 ημερών που καλούμαστε να δώσουμε τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Προφανώς έχει συνέπειες στη δουλειά μας».

Next Post

Άρης - Ηρακλής: Οι αριθμοί

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστική της Basket League μεταξύ του Άρη και του Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί αύριο (10/11, 17:00) στο «Nick Galis Hall». Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν στο Πρωτάθλημα με την ήττα από το Μεσολόγγι Baxi στο Αγρίνιο και οι «κυανόλευκοι» με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο. […]