ΗΠΑ: «Επείγουσα έγκριση χρήσης» για νέο κατ’ οίκον rapid test

Vorianews
ΗΠΑ: «Επείγουσα έγκριση χρήσης» για νέο κατ’ οίκον rapid test

«Επείγουσα Έγκριση Χρήσης» χορηγήθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) σε νέο τεστ για την COVID-19, που γίνεται στο σπίτι με δείγμα που λαμβάνεται από τη μύτη, της εταιρείας εργαστηριακών εξετάσεων και διαγνώσεων Eurofins, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας.

Η Eurofins επισημαίνει ότι το νέο τεστ,  προσφέρει  βολική και γρήγορη επιλογή όσον αφορά την εξέταση για τον νέο κορονοϊό, καθώς μπορεί να γίνεται στο σπίτι. Τα αποτελέσματα του τεστ θα εξετάζονται από εγκεκριμένο γιατρό και θα δίδονται μέσω email εντός 24 ωρών από τη λήψη του δείγματος.

Τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 παγκοσμίως ξεπέρασαν σήμερα τα 40 εκατομμύρια, σύμφωνα με καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες αναλογούν 247 μολύνσεις ανά 10.000 κατοίκους. Πάνω από 69.000 νέα κρούσματα συνολικά, με δέκα πολιτείες να παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση.

www.ert.gr

Σοφία Χούντα

Next Post

Brexit: Βιασύνη της τελευταίας στιγμής για συμφωνία εως τις 15 Νοεμβρίου

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το Μπρεξιτ σήμερα το απόγευμα όπου ο Μισέλ Μπαρνιέ θα πραγματοποιησει τηλεδιάσκεψη με τον Βρετανό ομόλογο του Ντειβιντ Φροστ με τη Συνομοσπονδία Βρετανικής Βιομηχανίας (CBI) και το BusinessEurope, το όργανο που εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή βιομηχανία, να κάνουν λόγο για τριπλή απειλή. 190.000 επιχειρήσεις και 7 εκατομμύρια […]