ΗΠΑ: Σύλληψη 19χρονου – Επίδοξος δολοφόνος του Τζο Μπάιντεν ;

Vorianews
ΗΠΑ: Σύλληψη 19χρονου – Επίδοξος δολοφόνος του Τζο Μπάιντεν ;

Πώς στην κατοχή 19χρονου βρίσκονταν 500.000 δολάρια και δεκάδες όπλα αλλά συνελήφθη για παιδική πορνογραφία είναι μόνον ένα από τα ερωτήματα στην υπόθεση Alexander Hillel Treisman ή Theiss. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εμφανίζονται διχασμένα για το αν πρέπει να κατονομαστεί  ως επίδοξος δολοφόνος του Τζο Μπάιντεν ή απλώς διαταραγμένος. 

«Πρέπει να σκοτώσω τον Μπάιντεν;» φέρεται να έγραψε ο ίδιος σε ανάρτηση,  ωστόσο, αρνείται ότι η απειλή είναι κάτι παραπάνω από διαδικτυακή.

Οι αρχές «σκόνταψαν» σε ημιφορτηγό που είχε εγκαταλείψει έξω από τράπεζα στην Καννάπολη της Βόρειας Καρολίνας. Στο όχημα βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, όπλα, ακόμη και ημιαυτόματο AR-15, εκρηκτικά, καθώς και τα 500.000 δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 19χρονος ταξίδεψε σε όλη τη χώρα, μαζεύοντας πυροβόλα όπλα, ενώ φέρεται να εκφράζει σε ηλεκτρονικά μέσα την επιθυμία του να «εκτελέσει» άτομα που μισεί.

Οι άνδρες του FBI ανακάλυψαν επίσης άδειες οδήγησης από τρεις διαφορετικές Πολιτείες ενώ στον υπολογιστή του ανακαλύφθηκαν αναζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά και με προηγούμενη κατοικία του Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ.

Οι άνδρες του FBI ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν  άδειες οδήγησης από τρεις διαφορετικές Πολιτείες ενώ στον υπολογιστή του ανακαλύφθηκαν αναζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με την διεύθυνση της κατοικίας του Μπάιντεν. Στο κινητό του ύπήρχαν μηνύματα με αναφορές για μαζική επίθεση σε mall αλλά και αεροπειρατεία.

Πηγή: Daily Mail

www.ert.gr

Σοφία Χούντα

Next Post

Τραμπ και Μπάιντεν τσακώθηκαν για τις ανεμογεννήτριες και τα… πουλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις στιγμές που σχολιάστηκε περισσότερο από το δεύτερο debate μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν ήταν ο διάλογος που είχαν για το κλίμα. Ο Μπάιντεν, που είχε χειριστεί τη συγκεκριμένη ατζέντα ως αντιπρόεδρος επί προεδρίας Ομπάμα, κατέκρινε τον Τραμπ για την απόφαση της κυβέρνησης να αποχωρήσει από τη Συνθήκη των […]