Ηράκλειο: Σύλληψη για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Vorianews
Ηράκλειο: Σύλληψη για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Σε υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού φέρεται να εμπλέκεται 32χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν μεταξύ άλλων δύο φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται ανήλικα αγόρια με τα εσώρουχα τους σε συγκεκριμένες πόζες.

Ο 32χρονος ερωτηθείς για τις επίμαχες φωτογραφίες φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι δεν γνωρίζει από πότε τις κατέχει, ούτε πώς περιήλθαν στην κατοχή του αλλά ούτε και γνωρίζει τα εικονιζόμενα αγόρια. Αστυνομικοί κατάσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στο σπίτι του 32χρονου προκειμένου να αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση. Πάντως η έρευνα στην οικία του φέρεται να κινήθηκε μετά από σχετική αναφορά σε αρμόδια Αρχή.
ΕΡΤ Ηρακλείου

www.ert.gr

Κατερίνα Πολύζου

Next Post

Έκτακτη διευρυμένη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για τον «Ιανό»

Διερυμένη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να δοθούν στους φορείς οδηγίες για την αντιμετώπιση των φαινομένων που φέρνει ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός». Ήδη έχουν τεθεί σε συναγερμό οι αρχές για τον μεσογειακό κυκλώνα που αναμένεται να πλήξει, από το μεσημέρι, αρκετές περιοχές της χώρας, […]