Η απόκοσμη “έρημος” με τους μυστηριώδεις κυκλώπειους βράχους που γοητεύει τους πάντες!

Vorianews

Απέραντη ακτογραμμή, καταπράσινα λιβάδια, άγρια ορεινή ομορφιά και τοποθεσίες γεμάτες ιστορία και αξιοθέατα. Αυτά συνθέτουν σε γενικές γραμμές το κάδρο της Ελλάδας. Μιας χώρας που όσον αφορά την ποικιλομορφία της, διαθέτει όλα όσα την κάνουν να ξεχωρίζει. Όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κάποιες από αυτές τις τοποθεσίες ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητά τους και την ιστορία τους. Όπως είναι ένα απόκοσμο και ερημικό τοπίο στην Πελοπόννησο, όπως αναφέρει το exploringgreece.tv. Ένα μέρος με γιγάντιους βράχους που σου προκαλεί δέος. Οι εικόνες από ψηλά είναι άκρως εντυπωσιακές. Ένα από τα παράξενα μέρη στην Ελλάδα που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.
Το απόκοσμο ερημικό τοπίο με τους γιγάντιους βράχους στην Ελλάδα
Το σκηνικό που θα δεις στο εντυπωσιακό βίντεο του καναλιού Haanity στο Youtube βρίσκεται, όπως είπαμε, στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα πάνω από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λακωνία. Θα το εντοπίσει κανείς κοντά στο Κάβο Μαλέα. Ο λόγος  το θρυλικό ακρωτήρι με την πολυκύμαντη θάλασσα. Και φυσικά δεν γίνεται παρά να είναι ένα μέρος που σε γοητεύει από όποια πλευρά και αν το θαυμάσεις. Σίγουρα οι εικόνες από ψηλά είναι πολύ πιο εντυπωσιακές.

Το ερημικό αυτό και μυστηριώδες τοπίο αποτελεί ουσιαστικά μια μεγάλη περιοχή στην οποία φυτρώνουν κάποιοι ελάχιστοι θάμνοι. Το έδαφός της είναι πετρώδες και ερημικό. Υπάρχουν, στην πραγματικότητα, τεράστιοι βράχοι οι οποίοι ζυγίζουν πολλούς τόνους. Και βρίσκονται στην κυριολεξία στη μέση του πουθενά. Φυσικά δεν μπορούν να μετακινηθούν με ανθρώπινο χέρι αλλά αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού και προκαλούν. Ένα από τα παράξενα μέρη στην Ελλάδα που μας εντυπωσιάζει ακόμη κι αν το βλέπουμε μέσα από ένα βίντεο.

Η ποικιλομορφία της ελληνικής φύσης είναι τόσο μεγάλη που πάντα μας εκπλήσσει και μας ενθουσιάζει. Γι’ αυτό και αγαπάμε να την εξερευνούμε και να ανακαλύπτουμε τα καλά κρυμμένα μυστικά της!

Απολαύστε την πτήση πάνω από αυτό το ιδιαίτερο μέρος της Πελοποννήσου…

Redbull

Next Post

Σκέψεις για επιστροφή Βουγιούκα στον ΠΑΟ!

Πολύ πιθανή φαντάζει η επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό! Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του σκέφτονται την περίπτωση του 35χρονου σέντερ, με τον οποίο βρίσκονται σε συνομιλίες εδώ και μερικές ημέρες. Το τεχνικό επιτελείο των «πράσινων» εξετάζουν τον Βουγιούκα, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει ποιοτικά λεπτά με […]