Η ζωή του Αγίου Παϊσίου γίνεται ταινία – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Κόνιτσα..

Vorianews

«Η ζωή του Αγίου Παϊσίου», ο οποίος έζησε τα περισσότερα χρόνια του βίου του στην Κόνιτσα και μόνασε στην Ιερά Μονή Παναγίας Στομίου, γίνεται τηλεποτική σειρά. Ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Κόνιτσα.

Πρόκειται για μια παραγωγή μεγάλης εταιρείας του κλάδου και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες της περιοχής, «αξιοποιώντας και προβάλλοντας την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου, με κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς και με τη συμμετοχή αρκετών συνδημοτών μας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Κόνιτσας.

Ο δήμος από την πρώτη επαφή που είχε με την ομάδα παραγωγής της ταινίας, πριν μερικούς μήνες, αγκάλιασε το όλο εγχείρημα και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την επιτυχία της παραγωγής, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του.

Spartacus

Next Post

Σε απολογία από το ΕΣΡ κλήθηκε ο ΣΚΑΙ για το Big Brother

Εξηγήσεις για ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά 5 διατάξεις θα κληθεί να δώσει ο ΣΚΑΙ στο ΕΣΡ για το Big Brother. Μπορεί ο Αντώνης να διώχτηκε από το Big Brother, όμως τα προβλήματα που δημιούργησε συνεχίζουν να ταλαιπωρούν το ΣΚΑΙ. Και δεν αναφερόμαστε σε αυτό με τους χορηγούς, αλλά στην κλήση του από το Εθνικό […]