Η (πιο) βαθιά ανάσα και οι επόμενες κινήσεις

Vorianews

arisbasket

Η αίσια έκβαση της υπόθεσης – ΦΙΜΠΑ και κατ’ επέκταση της κανονικής έκδοσης των δελτίων των παικτών, ήταν το “Α” και το “Ω” για τον Άρη, ώστε να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει να… υπάρχει και να αγωνιστεί φέτος στις επίσημες διοργανώσεις.

Η προσπάθεια ήταν μεγάλη και για να στεφθεί με επιτυχία χρειάστηκε η διά ζώσης συνάντηση των διοικούντων την ΚΑΕ με τα στελέχη της ΦΙΜΠΑ και του BAT, ώστε να γίνει κατανοητό πλήρως αυτό που ζητούσε ο Άρης: Τη δυνατότητα έκδοσης των δελτίων, ώστε να αγωνιστεί κανονικά, να έχει “ζωή” και έσοδα και να αρχίσει να πληρώνει τους, δις εκτεθειμένους τα τελευταία χρόνια, πιστωτές που δικαιώθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΦΙΜΠΑ.

Η προσπάθεια αυτή είχε αίσιο τέλος και τα δελτία των παικτών θα εκδοθούν κανονικά. Πλέον, και με το θέμα της εξασφάλισης ασφαλιστικής ενημερότητας να βρίσκεται στην τελική ευθεία του, το βάρος πέφτει στο άνοιγμα νέας εγγυητικής επιστολής, η οποία κατέπεσε δις τους τελευταίους μήνες. Παράλληλα, ξεκίνησαν οι επαφές με τους πιστωτές που αιτήθηκαν και πέτυχαν την κατάπτωση της εγγυητικής, ώστε να μη γίνουν κι άλλες αιτήσεις κατάπτωσης, όταν ανοίξει η νέα.

Όπως γίνεται κατανοητό, τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά στον ΑΡΗ και γίνεται προσπάθεια για να κλείνουν ένα – ένα. Το αίσιο τέλος της υπόθεσης – ΦΙΜΠΑ δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να συνεχίσει αυτήν τη “μάχη”, παράλληλα φυσικά με το αγωνιστικό μέτωπο, όπου ο Άρης θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο δε θα μπει στις… κακοτοπιές των τελευταίων χρόνων.

Next Post

Από Άρη... Ιωνικό Νίκαιας

  Mετά τον Άρη ο Ιωνικός Νικαίας… Σύμφωνα με το Γαλλικό ΜΜΕ Bebasket.fr ο Τορλίν Φιτζπάτρικ που πέρσι έπαιξε στον Άρη, θα συνεχίσει στους Νικαιώτες, οι οποίοι θα αποτελέσουν την 5η Ελληνική ομάδα για τον Αμερικανό φόργουορντ μετά από Απ. Πάτρας, Ρέθυμνο, Χολαργό και Άρη. Ο Φιτζπάτρικ (31, 2.03) πέρσι […]