Θεοχάρης: Πάνω από 3 δισ. τα έσοδα του τουρισμού – Μεταβατική χρονιά και το 2021 (audio)

Vorianews
Θεοχάρης: Πάνω από 3 δισ. τα έσοδα του τουρισμού – Μεταβατική χρονιά και το 2021 (audio)

Τα έσοδα από τον τουρισμό θα είναι πάνω από 3 δισ ευρώ για φέτος, ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, την εκπομπή GPS και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης μίλησε για μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά που όμως η Ελλάδα τα κατάφερε και κέρδισε το στοίχημα της δημόσιας υγείας αλλά και της υγείας των επισκεπτών. Μάλιστα ανέφερε ότι αυτή η επιτυχία της ασφαλούς χώρας θα αποτελέσει και τη βάση για την τουριστική πορεία της Ελλάδας στη συνέχεια. Ωστόσο ο κ. Θεοχάρης δεν παρέλειψε να εξηγήσει πως και το 2021 θα είναι μια μεταβατική χρονιά αν και επεσήμανε ότι από τώρα υπάρχει ενδιαφέρον στο κομμάτι των κρατήσεων.

Τέλος ο υπουργός δεν απέκλεισε το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» να επεκταθεί και μετά το τέλος του 2020 ενώ εξέφρασε την ελπίδα οι Έλληνες να καταφέρουν και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας.

www.ert.gr

ertweb

Next Post

Τηλεοπτικά reality: «Και η υποκρισία μπορεί να έχει έναν θετικό πυρήνα»

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της έρευνας του ert.gr για τα τηλεοπτικά reality και την πραγματικότητα που δημιουργούν, ο καθηγητής φιλοσοφίας Θεοφάνης Τάσης, λέει χαρακτηριστικά:«Το ότι ένας σημαντικός αριθμός πολιτών αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει την αποδοκιμασία του και εταιρείες ν’ αποσύρουν τις χορηγίες τους συνιστά ένδειξη της ισχύος, ακόμη […]