Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική συγκέντρωση, μοτοπορεία και μία διαμαρτυρία με…ιδιαίτερο αίτημα !

Vorianews
Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική συγκέντρωση, μοτοπορεία και μία διαμαρτυρία με…ιδιαίτερο αίτημα !

  Αντιπολεμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά στην Καμάρα, μέλη ομάδων της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού, οι συμμετέχοντες, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ένταση και την απειλή πολέμου στη Μεσόγειο.

Μηχανοκίνητη πορεία είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, από μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, για το θέμα των καταλήψεων. Η μοτοπορεία, σε ένδειξη στήριξης των καταλήψεων, διήρκεσε περίπου μία ώρα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν κανονικά.

Περίπου στις 4 το απόγευμα, Νιγηριανοί συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου, με το ευφάνταστο αίτημα της κατάργησης αστυνομικής μονάδας που ειδικεύεται στην πάταξη των κλοπών και η οποία δραστηριοποιείται στην πατρίδα τους. Ακολούθησε πορεία που κινήθηκε μέσω της  Λεωφόρου Νίκης, με κατάληξη στον Λευκό Πύργο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

www.ert.gr

Πελαγία Θεριού

Next Post

Μάσκες παντού για «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές από σήμερα (video)

Σε ισχύ τέθηκαν από σήμερα Σάββατο τα νέα περιοριστικά μέτρα στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού, με υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού και απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00:30 μέχρι τις 05:00.   Κορονοϊός: Σε ισχύ νέα μέτρα από το Σάββατο – Έξαρση της πανδημίας στην […]