Θεσσαλονίκη: Μάσκες παντού και απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας (video)

Vorianews
Θεσσαλονίκη: Μάσκες παντού και απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας (video)

Αλλαγές στην καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων, φέρνουν τα δύο επιπλέον μέτρα που ισχύουν από σήμερα, εκτός των άλλων που εφαρμόζονται στις περιοχές με επικίνδυνη αύξηση κρουσμάτων, οι οποίες βρίσκονται στο επίπεδο 3 και 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας του ΕΟΔΥ, για την Προστασία από την νόσο Covid-19. Υποχρεωτική γίνεται η καθολική χρήση μάσκας, δηλαδή τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς επίσης και στους χώρους εστίασης κατά την είσοδο, ενώ από απόψε θα απαγορεύεται η νυχτερινή κυκλοφορία από τις 12.30 τα μεσάνυχτα έως τις 5 τα ξημερώματα.

Οι πολίτες δείχνουν πάντως να εφαρμόζουν τα νέα μέτρα και ήδη όλοι όσοι κυκλοφορούσαν το πρωί του Σαββάτου 24.10.2020 στο κέντρο της πόλης, για τη βόλτα ή τα ψώνια τους, φορούσαν μάσκα. Οι παραφωνίες στην τήρηση του μέτρου, ήταν ελάχιστες.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΤΑ ΤΣΙΟΠΡΑ

www.ert.gr

Πελαγία Θεριού

Next Post

Νέες εθελοντικές αιμοδοσίες σε όλη τη χώρα

Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία των εθελοντών αιμοδοτών από τους κινδύνους της πανδημίας, συνεχίζονται οι εθελοντικές αιμοδοσίες σε διάφορα σημεία της χώρας. Στη Ραφήνα Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου Ραφήνας αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ότι: «σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΪΚΟΝ» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την […]