«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του 38χρονου

Vorianews
«Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του 38χρονου

Καθαρά είναι τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στο σπίτι του 38χρονου στα Πετράλωνα, ο οποίος συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική μαζί με άλλους δύο υπόπτους για την υπόθεση της οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προέκυψε ότι τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες, ενώ υπό εξέταση είναι τα υπόλοιπα ευρήματα.

Αυτο που προκύπτει από τις έρευνες είναι ότι ο 42χρονος λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε αγοράσει σφουγγαρίστρες και καθαριστικά και πήγαινε στην αποθήκη-γιάφκα για να καθαρίσει τον χώρο ώστε να μην βρει η αστυνομία δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ θα μετέφερε τα εκρηκτικά και τους μηχανισμούς που θα χρησιμοποιούσαν σε άλλο σημείο.

Εν τω μεταξύ, προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτερα, έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες για τη γιάφκα στο Κουκάκι, όπου βρέθηκαν σφαίρες και εκρηκτικά.

www.ert.gr

ertweb

Next Post

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων – Πως εξαπατούσαν και έκλεβαν συνομήλικους (video)

Συμμορία ανήλικων στο Καματερό εξάρθρωσε η αστυνομία. Μέσω ψεύτικου προφίλ στο instagram έκλειναν ραντεβού σε συνομήλικους τους και τους έπαιρναν χρήματα και κινητά. Αξιοποιώντας οπτικό υλικό και της μαρτυρίες των θυμάτων, η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει δύο από τους ανήλικους δράστες, ενώ γίνονται προσπάθειες να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του. […]