ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΜAΖΕΨΕ ΑΓΚΥΡΕΣ ΤΟ ORUC REIS – ETOIMAZETAI ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΣΕΡΓΙΑΝΙ” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΥΛΗ ΧΟΡΤΑΣΕ… ΔΙΑΛΟΓΟ

Vorianews

Κινητικότητα έχουμε στην Ανατολική Μεσόγειο αφού το τουρκικό ερευνητικό πλοίο, Oruc Reis, βρίσκεται πλέον στα ανοιχτά κάτι που ενδέχεται να σημαίνει εκ νέου έξοδό του σε περιοχές της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Το ερευνητικό σκάφος είχε επιστρέψει για ανεφοδιασμό και συντήρηση, όπως είχαν δηλώσει πολλάκις ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, και ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πλέον, το Oruc Reis είναι έξω από το λιμάνι, με μερίδα φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ να συνδέουν αυτήν την εξέλιξη με τη νέα NAVTEX που εξέδωσε χθες η Άγκυρα, για άσκηση με πραγματικά πυρά, δεσμεύοντας περιοχή μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου στις 29 Σεπτεμβρίου.

Παρόλα αυτά ο Μητσοτάκης ακόμα εμμένει στην… ανάγκη διαλόγου.

Scarface

Next Post

Big Brother: Το πλάνο που δεν έπαιξε ποτέ – «Έχεις τατουάζ στο…. μο@ν@κι σου;» [ΒΙΝΤΕΟ]

Μέχρι στιγμής, πολλά έχουμε ακούσει και έχουμε δει στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». Είναι γνωστό πως στο live streaming οι άνθρωποι της παραγωγής είναι πλέον πιο προσεκτικοί μετά τα εμετικά σχόλια που Αντώνη Αλεξανδρίδη που προκάλεσαν σάλο. Φυσικά, η παραγωγή είναι ακόμα περισσότερο επιλεκτική στα πλάνα που θα δούμε εμείς […]