Καλλιτεχνική κολύμβηση Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού: Θετικό κρούσμα σε μέλος του προπονητικού επιτελείου

Vorianews
Καλλιτεχνική κολύμβηση Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού: Θετικό κρούσμα σε  μέλος του προπονητικού επιτελείου

Θετικό κρούσμα σε μέλος του προπονητικού επιτελείου του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης του Πανσερραϊκού. Αναστολή των προπονήσεων.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας του τμήματος για επτά ημέρες, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο καθώς και την ενεργητική επιτήρηση (έλεγχος κατάστασης υγείας) των υπόλοιπων μελών του προπονητικού επιτελείου και των αθλητριών του ρόστερ, που θα πρέπει να παραμείνουν σε περιορισμό τις επόμενες ημέρες. Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός ενημέρωσε  τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών που θα προχωρήσει στην απολύμανση της πισίνας και των λοιπών χώρων  του κολυμβητηρίου το οποίο για σήμερα θα παραμείνει κλειστό.

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός προέβει στην ακόλουθη ανακοίνωση θέλοντας να ενημερώσει με υπευθυνότητα την αθλητική κοινότητα. Η ανακοίνωση είναι:

«Ο σύλλογος ΜΓΣ Πανσερραϊκός ενημερώνει με υπευθυνότητα την αθλητική κοινότητα, ότι στο τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, βρέθηκε μέλος του προπονητικού επιτελείου, θετικό σε covid-19. Η κατάσταση της υγείας του μέλους μας, είναι καλή και χαρακτηρίζεται ασυμπτωματική περίπτωση, ήδη βρίσκεται σε ιατρική φροντίδα και έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα του ΕΟΔΥ. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου μας, αποφάσισαν την αναστολή λειτουργίας του τμήματος για 7 ημέρες, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο καθώς και την ενεργητική επιτήρηση (έλεγχος κατάστασης υγείας) των υπόλοιπων μελών του προπονητικού επιτελείου και των αθλητριών του ρόστερ, που θα πρέπει να παραμείνουν σε περιορισμό τις επόμενες ημέρες. Υπάρχει πλήρης ενημέρωση από τον σύλλογο μας, προς τον ΟΠΑΚΠΑ για την άμεση απολύμανση της πισίνας και των λοιπών χώρων  του κολυμβητηρίου. Ο  ΜΓΣ Πανσερραϊκός επιστρέφει πιο δυνατός και ασφαλής!».

www.ert.gr

Βασίλης Αναστασιάδης

Next Post

Μητσοτάκης-Έβρος: Ο νέος φράχτης στα σύνορα ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση

«Είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για την ασφάλεια των συνόρων και για να αισθάνονται οι πολίτες του Έβρου πιο ασφαλείς», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνομιλία που είχε με τους φορείς του Νομού, μετά την παρουσίαση που έγινε στις Φέρες, για την κατασκευή του νέου φράχτη […]