Καρέρα: «Προσοχή στην ταχύτητα της Μπράγκα»

Vorianews
Καρέρα: «Προσοχή στην ταχύτητα της Μπράγκα»

Στην ταχύτητα της Μπράγκα στάθηκαν τόσο ο Μάσιμο Καρέρα, όσο και ο Νέλσον Ολιβέιρα, στην συνέντευξη Τύπου, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την πορτογαλική ομάδα για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Europa League.

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία αξιόλογη ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και τη διακρίνει η ποιότητα και η ταχύτητα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Η ταχύτητα είναι το κύριο γνώρισμά της όπως είπα και πριν. Οι wingers παίζουν πολύ ψηλά, ξέρουμε ότι είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός και αυτό ακριβώς το στοιχείο τους θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε» είπε ο Μάσιμο Καρέρα και πρόσθεσε:

«Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός δεν υπάρχει φαβορί για αύριο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Να περάσουμε στην επόμενη φάση και ξεκινάμε ακριβώς αυτή την προσπάθεια. Κατά 90% έχω καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος δήλωσε: «Περιμένω ισορροπημένο παιχνίδι. Γνωρίζω πολύ καλά αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια στον όμιλο θα είναι ισορροπημένα άλλωστε. Παίζουμε εναντίον μιας πολύ γρήγορης ομάδας όπως είπε νωρίτερα και ο προπονητής μας. Από τη δική μας πλευρά, τόσο σε ατομικά χαρακτηριστικά, όσο και σε σύνολο νομίζω ότι είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, θα μπούμε επιθετικά είμαστε δυνατοί στην άμυνα, άρα δεν υπάρχει φαβορί».

sports.ert.gr.

Δημήτρης Γιαχανατζής

Next Post

To Ρομποτικό χέρι της ΝASA αγγίζει τον αστεροειδή Μπενού- Η προσεδάφιση του OSIRIS-REx (vid)

Μετά από περιστροφή 2 ετών γύρω από τον αστεροειδή Μπενού που βρίσκεται κοντά στη γη, το διαστημικό σκάφος OSIRIS-REx της NASA είναι έτοιμο σήμερα να απλώσει το ρομποτικό του χέρι και να συλλέξει ένα δείγμα από την επιφάνεια του αστεροειδούς . We’re adding to our space rock collection this week! On […]