Καστοριά: Ιχνηλατήσεις από ΕΟΔΥ-Αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και ενός παιδικού σταθμού

Vorianews
Καστοριά: Ιχνηλατήσεις από ΕΟΔΥ-Αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και ενός παιδικού σταθμού
Τα 11 έφτασαν τα θετικά κρούσματα κορονοιου στη Καστοριά από την περασμένη Πέμπτη που εμφανίστηκε το πρώτο θετικό επιβαιωμενο κρούσμα στην περιοχή μετά από 72 μέρες.

Λόγω θετικού κρούσματος σε εργαζόμενο του Κέντρου Υγείας Καστοριάς ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας του, ενώ ανεστάλη και η λειτουργία ενός παιδικού σταθμού.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην περιοχή προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες ιχνηλατήσεις των επαφών των θετικών κρουσμάτων και η υποβολή τεστ σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Παρά ταύτα οι κάτοικοι της Καστοριάς τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα γέμισαν την πόλη με χρώματα και αρώματα με την παρέμβαση τους μέσα από την δράση «στηρίζω τη Καστοριά».
Κάτοικοι της περιοχής φύτεψαν λουλούδια σε γλάστρες από τενεκέδες που οι ίδιοι είχαν ζωγραφίσει και τις τοποθέτησαν κατά μήκος των γνωστών σκαλοπατιών της Καστοριάς.

www.ert.gr

Θωμαή Αδάμου

Next Post

ΔΝΤ: Το ταμείο ανάκαμψης της ΕΕ για τον κορωνοϊό πρέπει να περιλαμβάνει σημαντικές δωρεάν επιδοτήσεις

 Ένα σημαντικό μέρος του πακέτου μέτρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υποστήριξη της οικονομικής ανάκαμψης από την πανδημία του κορωνοϊού πρέπει να αποτελείται από δωρεάν επιδοτήσεις μάλλον, παρά από δάνεια, δήλωσε στο περιοδικό Der Spiegel η κορυφαία οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters «Διαφορετικά δεν θα προωθηθεί η […]
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: