Κατεργιαννάκης στην ΕΡΑΣΠΟΡ: «H μάχη για τη ζωή δεν τελειώνει πριν σβήσει και η τελευταία ελπίδα» (audio)

Vorianews
Κατεργιαννάκης στην ΕΡΑΣΠΟΡ: «H μάχη για τη ζωή δεν τελειώνει πριν σβήσει και η τελευταία ελπίδα» (audio)

Ο Φάνης Κατεργιαννάκης μίλησε στην ΕΡΑ σπορ και την εκπομπή «Η λαίδη κι ο αλήτης» με την Ευανθία Ξυνού και Μιχάλη Λαδόπουλο, για τη συμμετοχή του μαζί με τον Βαγγέλη Μόρα στην ταινία μικρού μήκους με τίτλο «90 λεπτά». Πρόκειται για μια ταινία ευαισθητοποίησης σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών που δημιούργησε το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή του Ινστιτούτου Κυτταρικών Θεραπειών του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Choose Life.

Οι Βαγγέλης Μόρας και Φάνης Κατεργιαννάκης πρωταγωνιστούν και στέλνουν το μήνυμα πως «Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν ολοκληρώνεται πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Όπως και η μάχη για τη ζωή δεν τελειώνει πριν σβήσει και η τελευταία ελπίδα».

Ο πρώην τερματοφύλακας του Αρη, του Ολυμπιακού, της Κάλιαρι, του Ηρακλή και της Καβάλας μίλησε επίσης για το θαύμα του 2004 της κατάκτησης του Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας, στο οποίο συμμετείχε.

ΠΗΓΗ:ΕΡΑΣΠΟΡ

www.ert.gr

Μαρία Πασσά

Next Post

Απολυμαίνεται το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη (video)

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε άτομο που έκανε χρήση των χώρων του Ποσειδωνίου Κολυμβητηρίου. Το κολυμβητήριο παραμένει σήμερα κλειστό και απολυμαίνεται. Αν και ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται με το νερό μπορεί όμως να μεταδοθεί από μολυσμένες επιφάνειες και από τη μη χρήση μάσκας στο χώρο της πισίνας και στα αποδυτήρια. Ρεπορτάζ […]