Κεραυνός «έσκασε» σε πυλώνα της ΔΕΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Vorianews

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης κατά τις βραδινές ώρες, καθώς ένας κεραυνός έπεσε πάνω σε πυλώνα και προκάλεσε έκρηξη στην εθνική.

Η κεραυνική δραστηριότητα ήταν τέτοια που προκάλεσε εκρήξεις σε πυλώνες της ΔΕΗ στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο τμήμα του Εθνικού Δικτύου από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο.

Οι εκρήξεις προκάλεσαν και σταδιακές διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές. Μάλιστα ανά διαστήματα κοβόταν και επανερχόταν η ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές του Ηρακλείου.

Επίσης σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών στην Κηπούπολη, από τις 7:30 το απόγευμα και μετά από «χτύπημα» κεραυνού σε παρακείμενο μετασχηματιστή στις οδούς Αχέπα και Εσπερίδων δεν έχουν ρεύμα.

Ωστόσο όπως μας ενημερώνει ο Διευθυντής Ηρακλείου του ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου, κ. Παύλος Βαρδουλάκης, δεν έχει προκληθεί ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα, ενώ τα συνεργεία της Υπηρεσίας είναι επί ποδός για την αποκατάσταση των ζημιών.

Makedonas

Next Post

La Liga: Παράδοση στο Ανοέτα η Ρεάλ Μαδρίτης

© 2011-2019 bet3.GR | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Από το Ανοέτα και την έδρα της Σοσιεδάδ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη La Liga Ισπανίας η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετράει 7 νίκες στις 10 τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο. Σε σχετικά ικανοποιητικές τιμές το διπλό, θα […]