Κεφαλονιά: Θρίλερ! Αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε λόγω… της κακοκαιρίας

Vorianews

Η κακοκαιρία Ιανός, η οποία έχει φτάσει στο Ιόνιο από το πρωί της Πέμπτης έχει ως αποτέλεσμα να σημειώνονται προβλήματα σε εναέρια μέσα που θέλουν να προσεγγίσουν την Κεφαλονιά.


Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, πτήση αεροπορικής εταιρείας από Stansted δεν κατάφερε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Ο πιλότος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του kefaloniapress.gr, προσπάθησε πολλές φορές να προσεγγίσει το νησί χωρίς ωστόσο αυτό να καταστεί εφικτό. Τελικά άλλαξε πορεία και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Πέμπτης.

Πηγή: kefaloniapress.gr.

Patriot

Next Post

ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΔΙΚΑ; ΝΕΑ ΔΕΟΔΟΜΕΝΑ! Ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ “ΙΑΝΟΣ” ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΡΕΙΑ – ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ – ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ LIVE

Αλλάζει πορεία η κακοκαιρία «Ιανός» και όπως προβλέπει το windy.com δεν θα περάσει από το κέντρο της Πελοποννήσου τις επόμενες ώρες. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι τα φαινόμενα δεν θα είναι έντονα, αλλά αν επαληθευτεί η πρόβλεψη του windy.com δεν θα έχουν τόση ισχύ. Η κατεύθυνση του μεσογειακού κυκλώνα είναι […]

EMAIL

vorianews@gmail.com
error: Content is protected !!