Κορονοϊός: Σε αυτοπεριορισμό η ιρλανδική κυβέρνηση – Φέρεται να ασθένησε ο υπουργός Υγείας

Vorianews
Κορονοϊός: Σε αυτοπεριορισμό η ιρλανδική κυβέρνηση – Φέρεται να ασθένησε ο υπουργός Υγείας

Ανέστειλε τη λειτουργία του για μία εβδομάδα το ιρλανδικό κοινοβούλιο και οι υπουργοί της κυβέρνησης κλήθηκαν να αυτοπεριοριστούν, αφότου ο υπουργός Υγείας Στίβεν Ντόνελι φέρεται να ασθένησε από Covid-19.

«Όπως προκύπτει, το υπουργικό συμβούλιο πρέπει να μπει σε αυτοπεριορισμό, επομένως δεν υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουμε με τις εργασίες. Το κοινοβούλιο θα αναβάλει τη λειτουργία του έως την επόμενη Τρίτη ή ώσπου να λάβω οδηγίες (σημ. από τον πρωθυπουργό)», δήλωσε ενώπιον του σώματος ο πρόεδρος της κάτω βουλής Σιν Ο Φιργκέιλ.

Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTE, ο Ντόνελι ζήτησε τεστ COVID-19 το απόγευμα της Τρίτης. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει δήλωση από το γραφείο του.

Η Ιρλανδία ανακοίνωσε 357 νέα κρούσματα Covid-19 σήμερα, τον υψηλότερο ημερήσιο απολογισμό από τα μέσα Μαΐου, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Πηγή: Reuters

www.ert.gr

Μπέττυ Σαβούρδου

Next Post

ΣΑΛΤΑΡΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Άνδρας φόρεσε ένα… τεράστιο φίδι για μάσκα [ΒΙΝΤΕΟ]

Στην εποχή του κορονοϊού, η μάσκα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Σε όλους τους κλειστούς χώρους η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που άνθρωποι χρησιμοποιούν άλλα αντικείμενα ως προστατευτική μάσκα, από ένα απλό κασκόλ, μέχρι και φύλλο μουριάς. Όμως ένας άνδρας στη Βρετανία πήγε […]