Κορωνοϊός: Τρια κρούσματα στον Προμηθέα, αναβάλλεται το ματς με την Τσεντεβίτα

Vorianews

promitheas_4342.jpg

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» ξανά τον Προμηθέα. Στις εξετάσεις που έγιναν στην ομάδα βρέθηκαν τρία κρούσματα και έτσι το προγραμματισμένο ταξίδι για τη Σλοβενία εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την Τσεντεβίτα Ολίμπια δεν πραγματοποιήθηκε. Η αναμέτρηση θα αναβληθεί (απομένει το τυπικό σκέλος) και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Οι θετικοί στον COVID-19 έχουν ήδη τεθεί σε περιορισμό, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα εξεταστούν εκ νέου και θα είναι σε αυξημένη επιτήρηση για δέκα μέρες. Ήδη γίνονται απολυμάνσεις στο «Δ. Τόφαλος» και άλλους χώρους που κινείται η ομάδα.

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αναβολή και του προγραμματισμένου για την Κυριακή αγώνα του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα για την 2η αγωνιστική της Basket League. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Μάκη Γιατρά δεν έπαιξε ούτε κόντρα στο Λαύριο λόγω κρουσμάτων στην ομάδα της Αττικής.

Next Post

ΕΝΦΙΑ: Έως την Παρασκευή η πληρωμή πρώτης και δεύτερης δόσης

Έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 θα πρέπει να καταβληθούν οι δύο πρώτες δόσεις του ΕΝΦΙΑ (του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου) ο οποίος φέτος θα εξοφληθεί σε 6 μηνιαίες δόσεις δηλαδή έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021. Ενδεχομένως κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων να έχουν ήδη καταβάλει τον ΕΝΦΙΑ εφάπαξ. Ή κάποιοι να […]