Κουζέλογλου: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη»

Vorianews
Κουζέλογλου: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη»

kouzeloglou blog5

Ο Άρης φιλοξενεί αύριο (10/11, 17:00) τον Ηρακλή και ο Γιάννης Κουζέλογλου τόνισε ότι η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για να πάρει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Γράγοντας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο φόργουορντ του Άρη ανέφερε:

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Ο κορονοϊός έχει ανατρέψει τα πάντα στη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας και το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Το βιώνουμε αυτό, με τις αναβολές των αγώνων, οι οποίες δεν επιτρέπουν στις ομάδες να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Το θετικό είναι ότι, παρά το δεύτερο lockdown σε διάστημα εννέα μηνών, το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά.

Έτσι μετά από δυο αναβολές, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή, σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν ήταν το καλύτερο για μας, όμως μπροστά μας έχουμε μια αναμέτρηση απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο κι αυτό είναι το μοναδικό πράγμα, που έχουμε στο μυαλό μας. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η εμφάνιση μας στην πρεμιέρα δεν ήταν ανάλογη των δυνατοτήτων που έχει αυτή η ομάδα.

Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά στις προπονήσεις και ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο. Έχουμε παίξει τρία φιλικά κόντρα στον Ηρακλή και γνωρίζουμε αρκετά πράγματα γι’ αυτούς, όπως κι αυτοί για μας.

Θα είναι το πρώτο ντέρμπι για μένα, ως παίκτης του Άρη κι εννοείται πως θα ήθελα πολύ να το ζήσω με τον κόσμο μας στην κερκίδα, που θα μας έδινε μεγάλη ώθηση και ακόμη περισσότερη ενέργεια. Επειδή, όμως, η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που βιώνουμε όλοι, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την σκληρή πραγματικότητα.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να την πετύχουμε».

Next Post

Θεσσαλονίκη: Κατ΄οίκον παράδοση τροφίμων και φαρμάκων σε πολίτες που χρήζουν βοήθειας από τον κεντρικό δήμο

Μια ασπίδα προστασίας για τους ηλικιωμένους και τους πολίτες που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες δημιουργεί ο  μέσα από τις υπηρεσίες του, στο πλαίσιο των πρόσθετων μέτρων που λαμβάνει για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού και για την υποστήριξη εν τω μέσω του lockdown ανθρώπων που χρήζουν […]