Λιόλιος: Επισημοποίησε την υποψηφιότητα του, προανήγγειλε ραντεβού με Βασιλακόπουλο

Vorianews

liolios_vasilakop_34.jpg

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε κ επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ προαναγγέλλοντας παράλληλα και ραντεβού τη Δευτέρα με τον νυν ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

«Σεβόμενος τους θεσμούς, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτώ τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, για να συζητήσω μαζί του κάποια θέματα που αφορούν στις εκλογές. Παράλληλα θα στείλω προς τους προέδρους όλων των Ενώσεων επιστολή, που θα τους ζητάω συνάντηση για να τους ενημερώσω αναλυτικά για τις θέσεις και το πρόγραμμά μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Λιόλιος σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

«Ουσιαστικά μόλις χθες, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η προεκλογική διαδικασία για τις ομοσπονδίες. Σεβόμενος τους θεσμούς και τους νόμους του κράτος, έχοντας απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του αθλήματος και μας έκανε να αγαπήσουμε από καρδιά το άθλημα, θέλω σήμερα να καταθέσω επισήμως την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της ΕΟΚ στις προσεχείς εκλογές, όποτε αυτές γίνουν», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα.

Next Post

VideoPlus: Τα highlights της νίκης του ΠΑΟΚ στο Λαύριο

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 84-75 στο Λαύριο, στην πρώτη φετινή φιλική νίκη του, και η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ δημοσίευσε τα χάι λάιτ του αγώνα. Δείτε τα στο παρακάτω βίντεο:

EMAIL

vorianews@gmail.com
error: Content is protected !!